LA MEVA HISTÒRIA

Des de ben petita he estat envoltada d'elements constructius i decoratius. Els meus pares tenien una petita empresa dedicada a la construcció i decoració a Igualada, on vaig descobrir la meva passió pel sector del disseny d'interiors i per les noves tendències constructives.

 

Des de el 1991 fins al 2013 vaig estar treballant en dues empreses líders en el sector dels materials de construcció i decoració: SpaiRecover, de Manresa i Materials Creixell, de Begur, com a responsable del departament d'interioristes i grans comptes.

 

Del 2000 al 2004, vaig voler donar un pas més i ampliar els meus coneixements, vaig decidir endinsar-me a Estudis Superiors de Disenny d'interiors a ESDI, Lleida.

 

Al 2013, ja amb una experiència de més de 20 anys en el sector constructiu, vaig decidir muntar la meva pròpia empresa i despatx, per continuar amb les meves passions i treballar de ple en el que més m'agrada.

En aquesta web podreu veure una mostra de disseny d'interiors, efímers, rehabilitacions i reformes que he fet i he projectat en els darrers anys. 

SERVEIS:

- Projectes de vivendes

- Servei integral de reformes

- Projecte d'espais comercials

- Disseny de mobiliari

- Projecte d'il·luminació

- Direcció i coordinació d'obres d'interiors 

- Assesorament i acompanyament de compra de materials d'interiorisme

© Àngels Casellas 2018. Tots els drets reservats.

CONTACTE

angels.casellas@gmail.com
626 33 88 93
Igualada, Barcelona

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon